Expert aan het woord: Joeri Tomas Fahim

Expert aan het woord: Joeri Tomas Fahim

Joeri Tomas Fahim

(04/10/1991)

Sinds 1 oktober ben ik lid van het GF Piping Systems team als Process Automation Expert. Wat mij onmiddellijk is opgevallen, is de reikwijdte aan oplossingen dat GF Piping Systems Belux als bedrijf te bieden heeft. Dit zowel op vlak van producten met leidingen, verbindingen, meet- en regelapparatuur in kunststof en bijbehorende tools in het gamma alsook op vlak van ondersteuning gaande van engineering support bij het design van een installatie tot praktische opleidingen voor het realiseren van de installatie.

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Elektromechanica. Tijdens mijn studies werd het duidelijk dat affiniteit met techniek en technologie belangrijk is voor mij. Als eerste stap in mijn carrière ben ik begonnen als binnendienst ( of Inside Sales Engineer) bij een grote speler binnen de industriële proces automatisering. Hier bestond mijn takenpakket hoofdzakelijk uit het uitwerken van offertes alsook het bieden van technische ondersteuning vanop afstand op het gebied van geautomatiseerde regelkleppen. Na 2 jaar heb ik de stap gezet naar buitendienst ( of Outside Sales Engineer) en was ik verantwoordelijk voor een diverse range aan industriële klanten binnen de regio Vlaanderen. In mijn vrije tijd, althans in betere tijden, doe ik aan fitness en ga ik als voetbalsupporter naar de thuismatchen van Club Brugge kijken.

De belangrijkste drijfveer in mijn carrière is het bieden van ondersteuning, het aanreiken en uitwerken van oplossingen op bepaalde problemen en de relatie die ik op deze manier opbouw met klanten. Gezien de totaaloplossingen die GF kan bieden en het potentieel en voordeel dat kunststof heeft in een groot aantal industriële toepassingen, ben ik er van overtuigd deze lijn nog meer te kunnen doortrekken naar mijn functie als Process Automation Expert binnen het GF team en dit met een focus op meetinstrumenten en kleppen.

Ook op LinkedIn

Laat een reactie achter

Stuur een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *