Welkom op EEZ, uw expert engineering zone. Dit platform is in het leven geroepen door experten en ingenieurs die elke dag te maken hebben met procesautomatisering van corrosieve en neutrale vloeistoffen. Doel van het platform is kennis en ervaring rond het onderwerp te delen met andere experten en zo onze job te vergemakkelijken.

Momenteel zijn we het platform nog volop aan het bouwen. We kunnen alle feedback gebruiken over inhoud, vragen die bij u leven en onderwerpen die u graag aan bod wil laten komen. Laat dus gerust een comment achter of stuur ons een mailtje via feedback@GF-eez.com.

Over het aanbod op EEZ

Op EEZ (jawel, de naam verwijst naar EASE) willen wer graag alle hot items behandelen waar experten ‘in the field’ dagelijks mee te maken krijgen. U zal op dit platform zeer algemene wetenswaardigheden over processing van neutrale en corrosieve vloeistoffen vinden, naast technische, zeer gespecialiseerde en soms zelfs moeilijke onderwerpen.

Procesautomatisering

De content op EEZ wordt aangereikt door de trends in de markt en de vragen die daar elke dag worden gesteld. Die markt is vandaag in de ban van automatisering, van industrie 4.0 en Internet of Things (IoT). Onderwerpen die de toekomst en het rendement van de processen zullen bepalen. En die we zeker met u willen delen.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wij willen u graag aanmoedigen om in te schrijven op onze nieuwsbrief. Wij willen met onze nieuwsbrief dichter bij de gebruiker van ons platform staan, u op de hoogte brengen van nieuwe onderwerpen en peilen naar uw reactie op onze content. Niets meer en niets minder. Als u inschrijft op onze nieuwsbrief, zal u mettertijd ook toegang krijgen tot meer gespecialiseerde informatie die wij enkel ter beschikking zullen stellen van onze volgers. Trouw moet nu eenmaal beloond worden.

We willen graag benadrukken dat wij uw gegevens niet aan derden zullen verkopen of doorgeven.

U kan in de rechter kolom alvast inschrijven.

Hebt u vragen over procesautomatisering, over kleptechnologie, materialen, meet- en regelinstrumenten,… Stel ze ons, we leggen ze graag voor aan onze experten: feedback@GF-eez.com

Werken mee aan dit platform :

  • Bart Vanbastelaere (bio)
  • Frederik Koninckx (bio)
  • David Boonen (bio)

Het platform kwam tot stand en wordt dagelijks geüpdatet dankzij de Georg Fischer Centre of Excellence in België, Frankrijk en Italië.

logo gf voor eez platform