About EEZ

Welkom op EEZ, uw Expert Engineering Zone. Dit platform is in het leven geroepen door experten en ingenieurs die elke dag te maken hebben met industriële procesautomatisering van corrosieve en neutrale vloeistoffen. Doel van het platform is kennis en ervaring rond het onderwerp te delen met andere experten en zo onze job te vergemakkelijken.

 

Hebt u vragen over procesautomatisering, over kleptechnologie, materialen, meetinstrumenten,… Stel ze ons, we leggen ze graag voor aan onze experten: feedback@GF-eez.com

 

Het platform kwam tot stand en wordt dagelijks geüpdatet dankzij de Georg Fischer Centre of Excellence in België en Italië.

Hallo, ik ben Ruben D. Ik werk voor een groot bedrijf in Brussel dat gespecialiseerd is het produceren van pekel. Sinds ik voor de eerste keer EEZ bezocht, ben ik een grote fan. Ik vind er informatie die ik in mijn dagelijkse job kan gebruiken.

EEZ staat voor Expert Engineering Zone. Dit platform brengt experten samen rond de uitdagingen in procesautomatisering van neutrale en corrosieve vloeistoffen.

Werken mee aan dit platform

Bart Vanbastelaere (bio)

Frederik Koninckx (bio)

David Boonen(bio)

Joeri Tomas Fahim (bio)

Tonino Lamponi (bio)

Mauro Dellatorre (bio)

Maria Anna Valicenti (bio)

Davide Chiaramonte (bio)

Alessia Caldara (bio)